Etusivu

Työpaikat

Yhteystiedot

Aineistot

Sopimusehdot

Maanantai Ajankohtaista

02.08.2021
Kirjautuminen

Ajankohtaista

AleksiMedian-sivustot ovat uudistuneet!

Aleksipaino on hankkinut omistukseensa Suomen yritysalustojen liiketoiminnan.

Samalla Aleksipainon omistukseen siirtyivät Tablemedia, Wallmedia, Megakisa sekä Shopping guide medioiden julkaisu-kustannusoikeudet.

Syntyneellä kaupalla Aleksipaino Oy laajentaa toimintaansa perinteisen kirjapainotoiminnan lisäksi kustannus- sekä julkaisutoimintaan.

TableMedia, WallMedia, Megakisa sekä Shopping Guide kuuluvat kontaktipinta erikoismediaryhmään. Mediat tavoittavat satojatuhansia yrittäjiä sekä kuluttajia.

TableMedia on paikkakunnan kartalla, 12 kuukauden kalenterilla ja noin 30 mainospaikalla varustettu laadukas kirjoitusalusta. TableMedia on markkinointiviestinnän laatutuote, joka on tutkimuksissa todistanut tehonsa b - to - b markkinoinnissa.

WallMedia on seinään tai vaikkapa jääkaapin oveen kiinnitettävä palvelukartta, joka käsittää vuoden kalenterin, paikkakunnan kartan ja noin 30 kappaletta kotitalouksille suunnattuja ilmoituksia ja mainoksia. Wallmedia-palvelukartta ilmestyy lähes 50 paikkakunnalla, se jaetaan veloituksetta alueen kotitalouksille. WallMedia tavoittaa kustannustehokkaasti yrityksesi lähiympäristön potentiaaliset asiakkaat.

Megakisa on neljä sivuinen palvelupalautekysely jossa on tilaa yli sadalle ilmoittajalle. Lukijat osallistuvat lahjakorttien arvontaan palauttamalla mielipidekyselyn määräpäivään mennessä. MegaKisa jaetaan veloituksetta paikkakunnan kotitalouksiin. Julkaisu on saanut erittäin hyvän vastaanoton yrittäjiltä.

Shopping Guide on kansainvälinen osto- ja matkailuopas. Valtakunnallinen neljä kertaa vuodessa ilmestyvä A 5 kokoinen opas jonka painosmäärä on 132 000 kpl. Valmistetaan tasokkaalla 4-väripainatuksella. Tuotetta jaetaan hotelleissa, matkailutoimistoissa, MEK:ssa ja muissa jakelupisteissä.

Veneilijöiden kirjoitusalusta on kartalla ja yritysten ilmoituspaikoilla varustettu kestävä ja hyödyllinen apuväline veneilijälle. Se tavoittaa tehokkaasti juuri oikean kohderyhmän.

Itä-Suomen lääni Lapin lääni Länsi-Suomen lääni Etelä-Suomen lääni Oulun lääni